Annerie Verploeg    
    HOME             COACHING EN TRAINING             OVER ANNERIE             BLOG             CONTACT    
         
           
   

Zin en Zijn

   
   

Leven en werken vanuit Zijn

Zin en zijnWe zijn allemaal druk bezig met werk, ons gezin, hobby’s, familie en vrienden, vrijwilligerswerk, reizen en noem maar op. In de waan van de dag blijven we vaak bezig en nemen we weinig tijd om stil te staan bij wat we doen en waarom we dat doen.

Tot je op een punt komt in je leven dat je jezelf vragen stelt als: Wie ben ik? Wie wil ik? Waar sta ik voor? Wat wil ik met mijn leven? Wat is voor mij écht belangrijk? Welke keuzes wil ik maken? Soms is daar een duidelijke aanleiding voor. Je bent bijvoorbeeld geconfronteerd met verlies, bijvoorbeeld van je werk, van je gezondheid. Of misschien ben je succesvol en heb je veel bereikt, maar knaagt er toch een gevoel van ontevredenheid. Je mist iets. Of er nu een duidelijke aanleiding is of niet, je hebt vragen over jezelf en over je leven. De antwoorden op deze vragen komen niet van buitenaf, maar worden van binnenuit duidelijk. Ze vragen om bezinning, tijd om stil te vallen en te luisteren naar wat je werkelijk beweegt. Dit kun je zelf doen, of je kunt met familie of vrienden van gedachten wisselen. En soms heb je behoefte aan begeleiding bij het onderzoeken van wat er bij je speelt en bij het vinden van jouw antwoord op deze vragen.

Voor wie? 

Coaching gericht op Zin en Zijn is geschikt als je op zoek ben naar bezinning en bezieling in je leven, wanneer je in gesprek wil over wie je bent, over wat je ten diepste beweegt en hoe je daaraan vorm wil geven in je leven.

Inhoud

Bezinning en bezieling vind je door naar binnen te gaan met je aandacht, door te vertragen en stil te zijn, te reflecteren op jezelf. Naast verdiepende gesprekken is er in het traject dan ook ruimte voor ontspanningstechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, mindfulness, geleide overdenkingen en meditatie. Als coach kan ik hierbij putten uit mijn opleidingen en ervaring op het gebied van coaching, yoga, meditatie en mijn eigen levenservaring.

Resultaat

Coaching bij zingevingsvraagstukken gaat niet over het vinden van panklare oplossingen van problemen. Door te luisteren, vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken help ik jou je eigen pad en eigen antwoorden te vinden. Aan het eind van het traject weet je wie je bent en wat de diepere waarden zijn die richting geven aan je leven. Je ervaart meer ruimte en innerlijke kracht. Zo kun je zelf verder, en ben je staat om authentieke keuzes te maken vanuit je innerlijke kracht en potentieel.

Kennismaken?

Heb je interesse en wil je graag kennismaken? Of wil je meteen starten met een coachtraject? Je bent van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op!

   
    © Annerie Verploeg. Alle rechten voorbehouden    |    Privacyverklaring  |   Website door: Devaca Facebook   Linkedin